Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet är underbart

härligt att leva

 

vad härligt att få leva

 

underbart leverne

i en underbar tid

 

leva

ett

härligt

underbart

liv

 

i

ärlighet

nykterhet

och kärlek

till

allt

och

alla

mitt hjärta glöder

av tacksamhet

för att få leva mitt liv

i upp och nergångar

 

just nu upp

 

svävar fram på mina små moln

av vita mjuka fluffiga moln

 

underbart

är kort

säger nån

men jag lever här o nu

o njuter just nu

weiiiiiiiiiiiiiiiiii

 




Övriga genrer av minette
Läst 294 gånger
Publicerad 2007-03-29 16:40



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Snacka om ljus!!! Jag är i hela hjärtat glad att du skrev och ville skriva denna dikt! Weeeiiiiiii
2007-03-29

  Lena K Nilsson VIP
Härligt!
2007-03-29
  > Nästa text
< Föregående

minette
minette