Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glad

spricker av glädje

vrider mig i skratten

 

jorden snurrar

runt mig

och alla andra

 

lev i glädje

en stund

just nu

se vad du har

o inte det du saknar

 

gläd dig åt det

dina barn

dina djur

dina vänner

din bostad

din trädgård

naturen

fred

mat

ja allt som vi har

glädje

sorg

skratt

gråt

ledsenhet

ödmjukhet

villighet

finns så mycket

 

 

välj själv

 




Övriga genrer av minette
Läst 230 gånger
Publicerad 2007-03-29 17:51



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
FAN du är ju hög på livet!!! Glad att du delar med dig!
2007-03-29
  > Nästa text
< Föregående

minette
minette