Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ursäkta, det ringer. Gud vill tala med dig




Jag smälter som choklad
för jag är sjukt desperat
för den enda som förstår
är den som stirrar tillbaka
i spegeln

jag vet att jag inte klarar mer
och det vet du med
om du verkligen tittar noga
med dina ljuskänsliga ögon
som du förlorade för några
århundranden sedan

jag vet att du är svag
och jag tänker inte kämpa
för att ha dig i min närhet
även om jag känner att du är där
varje morgon
och andas
i min nacke

även om hela min värld
skriker efter dig
så tänker jag inte ge efter frivilligt
men nu är jag sjukt desperat
men jag tänker inte ge mig till dig
även om hela världen skriker det
även om den
som stirrar tillbaka
i spegeln skriker det

så tänker jag inte ge mig
förrän imorgon
då jag får se dig le igen
och jag får åter smälta
som choklad




Fri vers av Samndra
Läst 287 gånger
Publicerad 2007-03-29 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Samndra
Samndra