" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




adjö

trodde du ville växa

och tillfriskna

men så var det icke

vill inte ha dig längre

om jag skulle få erbjudandet

kan inte lita på dig

längre

du har sårat mig för mycket

förstört det fina

finns sorg i det

att du inte ville växa som människa

bli vuxen

vid 55 år

känner mig ledsen

och jag hörde du var ledsen

du hade tänkt på mig

när du var med henne

inte så shysst mot henne

det kommer o komma upp

allt

det går inte o trycka undan längre

men jag kommer inte o finnas där

för dig

adjö

släpper dig

och släper in ljuset igen

i mitt hjärta

 

 




Övriga genrer av minette
Läst 276 gånger
Publicerad 2007-03-30 06:29



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Cohen sjunger; Hey thats no way to say goodbye...
Men det är det nog, vad jag förstår.
2007-03-30

  nettizen
ja, kan vara tufft nog men tror du fattat ett bra beslut.
*kramar*
2007-03-30
  > Nästa text
< Föregående

minette
minette