Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minnesota





jag passerade gränsen
för så länge sen egentligen
och jag måste
inse att jag är en slav
under matriarkatet,
under begär
tolv steg i fel riktning
säg mig
säg mig, min sköna
möts vi där, på stolarna
smygtittar på varandra
när de sitter och bekänner skit
omkring oss
för att orka leva
när de rotar i det förflutna
för att orka tänka framtid

eller möts vi redan vid
mitt fjärde steg
kanske har vi setts förut,
du vet mitt minne
är inte som det en gång var
och jag har några till att besöka
innan jag
blir förlåten
jag har ett universum
att kyssa till liv igen

och det finns dem som säger
att det bor höst i deras hjärtan
men fuck them
de vet inte vad de snackar om
så det är bäst nu
skynda dig, ta patent
på din misär
innan den rycks undan från dig
de jävlarna låter dig inte
sova ensam
de vill ligga med dig
invadera dig
dra sina skitiga fingrar
under troslinningen på dig
deras bruna naglar
vill in i dig
det är smuts
och befläckat kött
eftersom de
vill återvända
till den du en gång var


men jag finns här du
på en vit stol
röker en cigarett
med en biljett i min hand
och antabus nog för oss båda
följ med mig
eller kom sen

då ses vi kanske
i oskuldens
sista utpost
vi ses
vi ses i minnesota









Fri vers av Robert W
Läst 429 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-31 17:28



Bookmark and Share


  Laijza
I Minnesota finns det mycket fläsk, dock inte så mycket i detta ark av ord.
Stundtals friskt och stundtals sjukt i uppställningen. Lite andligt och snurrigt då och då som jag gillade. Bort med:skit, fuck them, jävlarna, skitiga fingrar....låt dig smälta in i stillhet:)
2007-04-01

    Donna
Igen rakt in i mellangärdet...mättat av tyngd tillvaro... slå dig fri, sparka hårt för att få bort en massa stannat... och fortsätt gå, steg för steg... för h-ete - 24 år...! Best is yet to come, tro det.
2007-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Robert W
Robert W