Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan

Väntan

Vinden sjunger

om

längtan i mitt bröst.

Denna eviga sång

som

adrig tystnar.

Vad väntar jag på

väntar

väntar

Det eviga.

 




Övriga genrer av Gunilla Söderström Hallström
Läst 355 gånger
Publicerad 2007-03-30 17:53



Bookmark and Share


  Eline.P
Den eviga väntan och längtan som vi bär i oss....ibland utan att riktigt veta?
Jag tycker mycket om den vackra formen som kommer igen i många av dina dikter. Luftigt och lätt att läsa.
2007-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström