Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begynnelsen

I begynnelsen

 skapade Gud

Mannen Och Kvinnan

För de

skola befolka jorden

Eller

Varför ?




Övriga genrer av Gunilla Söderström Hallström
Läst 517 gånger
Publicerad 2007-03-30 17:58



Bookmark and Share


  * Ammi *
svår fråga .. vi människor förstår inte vårt eget bästa.. vi människor gräver vår egen grav
2007-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström