Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte,nej inte än


Min hjälte
för alltid
tiden försvann

nu kryper dom

ruggugglan
gråsuggan
det vänder sig i magen

jag har tänkt dem
vill inte
inget möte än

den mörka myllan fylls med kraft




Fri vers av mia.här å nu
Läst 215 gånger
Publicerad 2007-03-31 02:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mia.här å nu
mia.här å nu