Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I väntan på att bege sig till tåget som ska ta mig hem....


Morgonsken

 

Stillsam morgon

njuter soluppgången

 

Ljuset

Den utlovande

värmen

 

Tänker

Känner

Upplever

 

~andas djupt~

 

Frid 




Fri vers av nettizen
Läst 299 gånger
Publicerad 2007-03-31 06:45



Bookmark and Share


  JR Rikard
I LOVE IT! Underbar spänning i ordvalen.
2007-04-04

    ej medlem längre
Friden känns i kroppen vid läsning!
*lutar mig tillbaka*
2007-04-03

  Night Soul Woman
Åh!Du har fångat en underbar känsla i din dikt!Bra skrivet!*bokmärkt*och *applåd*
2007-03-31

  glittertindra
ljuvligt... du har fångat ögonblicket när man bara njuter...
2007-03-31

    ej medlem längre
Varm och fin!:-))))
2007-03-31

  Ronny Berk
ljuset...värmen o friden... morgons förväntan mot den nya dagen
2007-03-31

  minette
mm,,,sinnersro,, underbart
2007-03-31

  Thommy
Ja, mornar kan vara så där rogivande, fin text.
2007-03-31

  Lena K Nilsson VIP
Skönt!
2007-03-31
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen