Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosendoft

 

 

På en bädd av rosor

En doft som förför

 

Solen strålar

med en värme

som mirakel utför

 

Lockande myser

Ryggraden ryser

 

Trevande hand

Letar ett land

 

Når snart

 

~sin~

 

strand 




Fri vers av nettizen
Läst 223 gånger
Publicerad 2007-04-01 15:27



Bookmark and Share


  Ronny Berk
\"en doft som förför\" ja ; men lika förför du med orden..
2007-04-01

  Lasseman VIP
Oj! håller med, detta var riktig skönläsning, tack, ha en god Söndag det skall jag efter denna goda läsning.. =)
2007-04-01
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen