Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

säljer som smör,,

mina ,,,

säljer som,,,

smör i solsken,,,,

så roligt

att få glädja

andra

att de får gosa

ta hand om

o mata

de små söta

underbart söta

är de

o snälla

o gosiga

mmmm

väldigt roligt att få glädja de små barnen

med söta snälla små

hamstrar

 

ofta deras första riktiga djur

som är bara deras

ni är underbara o skänker sån glädje

mina fina söta ulliga gulliga

hamstrar




Övriga genrer av minette
Läst 312 gånger
Publicerad 2007-04-01 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

minette
minette