Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara ord som kom från en känsla.....


Svandansen

 

 

Prima Ballerina

trippande steg

Dansade svandans

färdig hon neg

 

Vilja att vara

alla till lag

Glömde på vägen

bort sitt eget Jag

 

Ensam och trött

genom tårarna ser

Hur glädjen med livet

försvinner alltmer

 

Prima Ballerina

dansar inte mer 




Fri vers av nettizen
Läst 265 gånger
Publicerad 2007-04-01 19:43



Bookmark and Share


  Thommy
Lite sorgligt, men att glömma sitt jag kan sluta så.
2007-04-02

  Night Soul Woman
Oj. . .vad sorligt men så kan det kännas ibland. . .men barn har förmågan att återhämta sig ganska snabbt. Så det ordnar sig nog. . . Proffsigt skrivet!*applåd*
2007-04-01

  Ronny Berk
en fin dikt med sorgflor... ser jag som avstamp mot glädjedanser för flinka fötter...
2007-04-01
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen