Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mmmmums, våren är hääär!


Glassa på!

Toppar

min egen

glass-statistik

med mjukglass

med massa

topping!




Övriga genrer av Krissie
Läst 280 gånger
Publicerad 2007-04-01 21:05



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Så gott att läsa! Speciellt vanilj.
2007-04-03

  Cris
smaskigt värre.. jag har provat en ny Magnum.. *pow*
2007-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Krissie
Krissie