Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ligga sked

Lycka är

att ligga sked
med dig

och bara
lyssna

på dina
andetag




Fri vers av Krissie
Läst 517 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-21 19:21



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Ligga sked är mysigt!!!Fint!!
2011-04-21

  Cris
Fint!
2009-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Krissie
Krissie