Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som i sagan om ringen

Vet ni vad? Som en liten söt Gollum låg hon där i sin sjukhussäng. Ja ni vet, Gollum från Sagan om Ringen. Alva var lika bedårande söt och hennes röst var nästan lika väsande. Fast på ett snällt vis.

"Oj, vad pennan glöder" sa hon från långt ner i sängen fast hon ej knappt kunde prata.

Hon var som en seg kola som höll fast i livet. Och en jäklar anamma hade hon.




Övriga genrer av Krissie
Läst 460 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-21 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krissie
Krissie