Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
semestertankar


Sökes: semester

Vill

falla i fluffiga moln
landa i mjuka
ängar
vila på böljande
kullar
Känna solen
värma

o bara sova
en stund




Fri vers av Krissie
Läst 472 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-12 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krissie
Krissie