Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet du vad?

Jorden är inte större
än att det finns en
speciell plats
åt oss alla




Fri vers av Krissie
Läst 503 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-07-27 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krissie
Krissie