Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara början

 

 

Berusande känsla

när morgonen gryr

 

Minnen av vacker

förening

får mig att le

 

Fjäderlätt kindsmekning

öppnar ögonen och ser

 

Dig

 

Värmen i dina

vackra bruna ögon

Glimten som gör mig

rusig av lycka

 

Ser framtiden an

med fridsamt lugn

 

~Vet~

 

Att det som redan 

känns så

fullkomligt

 

Bara är början 




Fri vers av nettizen
Läst 314 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-01 21:42



Bookmark and Share


    sunnanvind
Underbar början till en evig lycka!
2007-04-01

    ej medlem längre
Förälskelsefasen är underbar eller hur?
2007-04-01

    Maria Malm
Härlig känsla..och det var bara början..
2007-04-01

  Ronny Berk
gårdaga minnen o löftens framtida goda stunder i en snygg, textmässig förpackning...välskrivet..
2007-04-01

  issac.a.m
En underbar början till kärleken ..En underbar känsla av att vara förälskad
2007-04-01
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen