Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntar


O, salighet att dessa stigar vandra
O, ljuvlighet att skåda få dess blomst
O, sällhet, sällhet över alla andra
Vi väntar, Jesus på Din återkomst




Fri vers av Stardust VIP
Läst 229 gånger
Publicerad 2007-04-01 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP