Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är mycket tacksam.


Natten kommer
och jag tackar för den.
För tystnaden.
För mörkret.
För vilan.
För drömmar.
För återhämtning.
Tack.

Jag tackar till och med
för fästingarna som
katten lämnar i min säng.
För jag är vaccinerad.




Fri vers av Stardust VIP
Läst 295 gånger
Publicerad 2007-04-01 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP