Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädje omkring mig men kan ändå inte nå

.

Livet väntar där på andra sidan
lockande är att avsluta

Få komma dit där varm kärlek finns
ovillkorligt given




Fri vers av Mejja
Läst 397 gånger
Publicerad 2007-04-02 00:18



Bookmark and Share


  rebecca d
finns runt dig redan nu, denna kärlek...ibland bara svårt att förnimma...inte desto mindre sant!
2007-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Mejja