Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

påsk

 

längtar

till

påsk

 

då får jag besök

av en vän

 

så får vi se

vad det blir av det

 

kanske mer

än vän

 

ska bli kul iaf

hur det än blir

 

att få lära

känna

dig

 

göra roliga saker ihop

gå i skogen

köra fort med din bil

hihi

kanske gå på nåt museum

och nåt möte

igen

 

långtar

till

påsk

 

och till dig


 




Övriga genrer av minette
Läst 602 gånger
Publicerad 2007-04-02 13:09



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
Fantastisk vacker bild och
skön förhoppning i orden.
2007-04-03

  Mangal VIP
En varm (för)väntan känns det som. Fint!
2007-04-02

  nettizen
spännande.... *ler*
2007-04-02
  > Nästa text
< Föregående

minette
minette