Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sterilt, sterilt, sterilt


S: Görans psykakut

 

Hur förbryllande det är
att i vetenskapens era
inte kunna smycka
för öga, hjärta och själ

för de människor
som söker sig dit
i djupaste smärta

En skamfläck
för människan
är detta enfald




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 180 gånger
Publicerad 2007-04-02 13:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth