Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.Slaktarkvinnan.

.Hon
En syster
En kvinna
Kommer på order från Dem
för att lemlästa och vanställa
skära sönder och sy ihop.




Fri vers av .Pisces.
Läst 550 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-02 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

.Pisces.
.Pisces.

Mina favoriter
Ondska
Slagfält och död