Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek gör ont tre gånger; När de skär dig På bröllopsnatten När du föder ditt första barn (somaliskt ordspråk)


Lemlästning

Var finns kärleken i att skära sönder och sedan sy ihop
en kvinna så att hon resten av sitt liv får leva med fruktansvärda smärtor?

Var finns kärleken i att behöva skära upp en kvinna
för att kunna älska med henne?

Var finns kärleken i att föda ditt första barn när du gör det i
olidliga smärtor och sedan blir ihopsydd igen?




Fri vers av .Pisces.
Läst 626 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-04-02 17:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
\"Love hurts\" hävdade Nazareth.
Men det tror inte jag. Inte att det är själva kärleken som gör ont. Men vi lever i en ofullkomlig och av synd besudlad värld. Så kärleken är inte vad den var tänkt att vara. Och även då den är det har den på grund av synden i världen svårt att göra sig gällande i sin sanna skepnad. Det förvrids och förvrängs och perverteras.
2007-12-12
  > Nästa text
< Föregående

.Pisces.
.Pisces.

Mina favoriter
Ondska
Slagfält och död