Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vindar må äras.. allt från viskande ilar till tornados urkrafters vildor


valde jag vinden


valde jag vindars ungmör
att föra mina händer till rättan
sökte hon ilars mjuknaders gömmen
rättade mina drömmar i vindfånget

smekte långsamt

rufsade varsamt

nyuppstigen ur vattenvågors täckelser
fuktvåta glänsor pärlar över rodnaden
doftar änglafjunen havsens kryddor

sökte lockelser

dina svala fötters våtvarma avtrycken
din mjuka mossas varma lakan
ångar ännu dagglika svettningar

fann ögonlyster

under fjärilskyssta efternätter
dina nyknoppade amorosor

doftde kärlek

mina vindars ungmör
undanviker flortunna klädnaden

blottade änglamarker









Fri vers av Ronny Berk
Läst 493 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-02 23:10



Bookmark and Share


    Nattviol
kan man gå på kurs hos dig?
och lära sig alla underbara ord som du
med finess ställer bredvid varandra?
varför skriver du så vackert?
och varför känner jag en doft
av fuktig mjuk hud.....
2007-04-05

    Maria Malm
Åh, detta tjusiga språk, gillar det väldigt mycket... i övrigt håller jag med övriga kommentarer nedan.
2007-04-03

  nettizen
Suveränt bra... särskilt sista strofen....blottade änglamarker.... gillar mycket
2007-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk