Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljudlösa steg

 

 

Ljudlöst....

Behövs inga ord

Trampar stadigt

på din jord

 

Vet vad jag har

Vet vad jag får

Behöver inte kolla

vart jag går

 

Trampar jag snett

Fångar du upp mig

Leder mig rätt

På vägen till dig

 

Ljudlös nivå

Behövs inga ord

Vi får allt sagt

som behöver sägas

ändå 




Fri vers av nettizen
Läst 229 gånger
Publicerad 2007-04-02 23:13



Bookmark and Share


  Thommy
Kom bort mig i texten när jag fick se det fina fotot, blev tvungen att läsa den igen och fann den vacker. ( Riktigt fint foto )
2007-04-03

  minette
underbart!!!!
2007-04-03

  Ronny Berk
ord som viskas håller värden av guld.. lika stigar som trampas av ljudlösas sulor..kärleksdiktens signum
2007-04-03

    ej medlem längre
Så positivt härlig att man känner sig trygg när man läser detta!*ler*
2007-04-03

  issac.a.m
Underbar...
2007-04-02
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen