" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




idag :)

vad gäller idag?

härligt möte

i stan

 

hämta kraft o energi där

 

i den underbart risiga lokalen

där finns

sinnesron

den högre kraft o makt

som leder mig

 

längtar dit

tacksamheten

väller fram ur mitt hjärta

 

att jag har er o gå till

när jag behöver

 o när jag inte behöver

alltid

finns ni där

 

för mig

för er

för oss

 

älskar er

 

ni hjälper mig så mycket

 

o hjärtat mitt

svämmas över

av glädje

 

*LER stort*

 

 

 

 




Övriga genrer av minette
Läst 281 gånger
Publicerad 2007-04-03 07:51



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så innerligt vackert och så kärlektsfullt..kram
2007-04-04

  utstött
På en öde ö skulle jag aldrig känna mig ensam med denna dikt
2007-04-04

  Gunilla Söderström Hallström
Mycket bra text
om betydelsen av varandra
att ha någon som alltid finns
2007-04-03

    ej medlem längre
Du har oss och säkert mycket mycket fler än du anar...*L*
Förbli positiv trots det negativa ty det finns alltid ngt positivt i det negativa oxå....nästan alltid i alla fall..
Bra skrivet!
2007-04-03
  > Nästa text
< Föregående

minette
minette