Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min morgon




Morgonstund

Morgonstund

Att vakna till en ny dag

brygga kaffe

njuta av första koppen

stå på trappan

se vårlökarna

sticka upp ur rabatterna 

i dag

måste jag städa 

vill inte.




Övriga genrer av Gunilla Söderström Hallström
Läst 475 gånger
Publicerad 2007-04-03 08:10



Bookmark and Share


  minette
mmm,,vem vill städa,,hehe

har skrivit en text om det,,hehe


tycker jag känner igen dig :)
2007-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström