Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Goda förutsättningar


Lusten

Det blev inget av

trots

goda förutsättningar

lusten

infann sig inte

orken

var borta

tänkte

jag har inte lust

får se vad som händer

i morgon

( kanske dammråttorna rymmer i natt)




Övriga genrer av Gunilla Söderström Hallström
Läst 497 gånger
Publicerad 2007-04-03 18:54



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja man hoppas ju alltid...hehehehe
2007-04-04

  Eline.P
Känner igen det här. Solen skiner på dammråttorna som kilar omkring i hörnen. Försök ställa tvärdrag.........kan hjälpa ;)
2007-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström