Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Judas angivelse och Petrus förnekelse, människor är sig lika genom århundradena. Vi gör vad som helst för pengar och smiter med svansen mellan benen när det hettar till. Var och en ängsligt skyddande sitt eget skinn.


Förrådd! Förrådd!


För Jesus var nu ödestimman slagen,
för silverslantar och en kyss bedragen.
Helt ensam, utan vänner stod han så.
Förrådd! Förrådd! Var fanns väl alla då?

Och Folket! Folket! ville mera blod!
De såg en man som ensam stod.
\"Se hit nu alla, se på mannen där!
Vi tror att han höll Jesus kär\".

Men mannen svara´\"Nej, Nej, Nej!
Jag känner denne Jesus ej\"!
Och natten svann och hanen gol.
Staden fylldes av Guds sol.

Skriften säger oss att detta hände.
Att Jesus dog och sedan återvände.
Han tog all världens synder i sin kropp.
Och gav oss åter Evighetens hopp.




Fri vers av Stardust VIP
Läst 188 gånger
Publicerad 2007-04-03 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP