Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Handlflata - eld



Precis
mellan handflatan och elden
ligger jag
och gapar mitt ihåliga
leende

Jag väser
en suck
bensin
till
för att få lite
sveda och värk
(det finns en allmän försäkringströst för sånt)
men
inte ens branden
vill ta mig




Fri vers av Rakel Lorner
Läst 410 gånger
Publicerad 2007-04-03 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rakel Lorner
Rakel Lorner

Mina favoriter
ego
Manodefensiv
pompeji