Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musse Pigg; den desperata versionen



Jag måste
på något sätt
ha gett intryck av att vara
spännande

någon gång

så att du
kände dig tvungen
att vädja

inte en scen
inte här
inte nu

---

jag hade aldrig kommit

den tanken själv




Fri vers av Rakel Lorner
Läst 547 gånger
Publicerad 2007-04-03 23:17



Bookmark and Share


  Матрёшa
hehe åh så skön...
2007-05-09

    Jasna
ojoj så bra beskrivet,hade kunnat vara jag!
2007-04-03

  Christer Eriksson
jag gillar denna hur texten och titeln först skär sig och sedan inte, mystiskt och bra, på något sätt..
2007-04-03

    illvette
oj..intressant..tvingar mig själv att läsa om och om igen för att hitta nya vinklar att se på din text. fint...
2007-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Rakel Lorner
Rakel Lorner

Mina favoriter
ego
Manodefensiv
pompeji