Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

samtal

vad roligt det var

o prata med

dig

 

tänk att vi hade

så mycket gemensamt

jätte roligt

 

tycker jag

ska bli kul o ses

också

 

*LER*

tänk att vi har samma

favvo fik

*LER*

igen

 

och mitt största

intresse

har du också haft

djur

 

och vi har bott nära varann

samtidigt

 

tre barn var

har vi

men du en kille o jag två

och jag en dotter o du två

de underbara barnen

mmm

 

sen var det mycket annat

också

 

glad att jag ringde dig

fast det var sent

och att du ringde tillbaka

när jag inte våga ringa så många singnaler

:)

 

hoppas vi ses

snart

 

 




Övriga genrer av minette
Läst 311 gånger
Publicerad 2007-04-04 09:58



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Dito!
2007-04-04
  > Nästa text
< Föregående

minette
minette