Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glashjärtat

 

 

Som en pärla av glas

Vårda hjärtat

jag skänker till dig

idag 

 

Det kan lätt gå

i kras

Om det ej hanteras

med varsamt

handlag

 

Men får det den näring

det behöver

 

~Tillit...kärlek.. ömhet..~

 

Så växer det

lite mer för var dag

som går

 

Och minns

 

att varje slag som hjärtat slår

Så slår det

 

~just för dig~ 

 




Fri vers av nettizen
Läst 292 gånger
Publicerad 2007-04-04 11:28



Bookmark and Share


  Starfish-Aura
fint och sött

//Mjao
2007-04-17

  Manal
snyggt upplägg & otroligt vackert !
2007-04-05

  Viktoria Olausson
Vacker kärleksdikt!:)
Glad påsk!!
*kram*
2007-04-05

  issac.a.m
Vilken helt underbar dikt! Nu blev min kväll genast mycket bättre.
En pärla i ord.....Helt underbar....
2007-04-04

    sunnanvind
Otroligt fin...Så skör! Jag har redan bokmärkt dig idag, men det får lov att bli denna oxå!
2007-04-04

    Lindizz
vacker kärleksdikt, helt underbar
2007-04-04

    ej medlem längre
Du kan snart ge ut en bok av kärleksdikter åt \"honom\"....*L*
Åter igen en vacker text!
2007-04-04
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen