Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2006-01-30 


Överdos

jag har fått
en överdos av livet

står likgiltig och
överväldigas
av vardagsleda
och levnadstristess
av kvävande ångest
och andlös sorgskam
av smärtsamma minnen
och brutala bakslag

en plågsamt odödlig
överdos av liv




Fri vers av Skye
Läst 357 gånger
Publicerad 2007-04-08 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skye