Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2006-01-25 


Evighetsnatt

Mitt skratt klingar falskt
och jag glömmer att le.
Jag kan inte andas,
förmår inte se.

I evighetstid,
jag trevar mig fram.
Bland spöken och monster,
genom rädsla och skam.

Jag famlar i mörker,
hittar inte ut.
Ur den sotsvarta kylan,
en natt utan slut.




Fri vers av Skye
Läst 460 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-08 18:57



Bookmark and Share


  hilja
tycker verkligen om de mesta du skriver..kan känna ångesten och ett rop på hjälp som tystas av dig själv SKRIK HÖGRE!

skriv mer läser gärna allt du skriver
2007-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Skye