Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en dag i trädgården


Vårfint

Smärtor

i armarna, ryggen och knäna

men

rabatterna

och

gräsmattorna 

är vårfina




Övriga genrer av Gunilla Söderström Hallström
Läst 422 gånger
Publicerad 2007-04-04 19:43



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Ja, tungt det är att gå-
men kärt besvär ändå!
;-D
2007-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström