Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tove i Motala


En flicka så glad
for till Motala stad
för att vid Bona studera
Av en fru som va´dum
fick hon hyra ett rum
möblerad med säng och monstera.
Frun sa sig va social
men va´katastrofal
i sällskap om två eller flera.
För hon snokade runt
och pratade strunt
och bland flickans pinaler rumstera
Flickan sa \"stopp\"
\"nu ger jag opp\"
\"här kan jag ej bo något mera\"
men frun va´en tant
som tog sedel och slant
och flickan hon konstatera:
\"att nu är jag pank
måste råna en bank
för att fortsätta existera.\"




Fri vers av Stardust VIP
Läst 199 gånger
Publicerad 2007-04-04 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP