Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Myten om Häxan

 

 

Alla ni som i villfarelsen bor

Att denna dag är den

som för Häxan är stor

 

~kan  känna er blåsta på konfekten~

 

Det är nu tid för ny  dispyt

och att spräcka ännu en myt

Häxan icke alls idag till Blåkulla far

Påsken hon redan firat har

 

~ostara~ 

 

Möjligen hon målar ett ägg eller två

Bara för att hon gillar färgen blå

 

Men någon fest har hon ej

Ty påsken är ju en kristen grej 

 

 

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 202 gånger
Publicerad 2007-04-05 07:29



Bookmark and Share


  Thommy
Bra rimmat, rolig var den också och upplysande
2007-04-06

  Viktoria Olausson
Sant!
Så är det!
Påsken betyder oerhört mycket för mig!
*kraaaam*
2007-04-05

    sunnanvind
Precis! Bra upplysning!
2007-04-05
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen