Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom elden

Perspektiven

är olika

för mig

handlade det mest

om att inte dö


Denna lyx

att få tillhöra dom

som överlevde


För dom

är katastrofen nära

när bilen fått en parkeringsskada

och fastighetspriserna hotar att sjunka


Jag läser i tidningen om deras ångest

över det viktiga

valet av duk

till middagen


Och ja

jag får lust

att pissa

på parkettgolvet


Men nej

jag vill inte byta

deras

mot mitt









Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 248 gånger
Publicerad 2007-04-05 17:34



Bookmark and Share


    sunnanvind
Hm...tänkvärda ord!
2007-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP