Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Barnbarnet Douglas njuter av det fina aprilvädret i Göteborg


Glad påsk alla härliga diktare



Önskar er alla en glad påsk med mycket godis och bus
Glöm inte att borsta tänderna




Övriga genrer av SusanneStrömstedt
Läst 248 gånger
Publicerad 2007-04-05 21:29



Bookmark and Share


    sunnanvind
Nää....Här går det inte att vara ute...det är storm o alla ska hålla sig inne! Kram o Glad Påsk!
2007-04-05
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt