Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reminiscens.



Nej, min vän.
Det var ingen mardröm!
Det var verkligheten.
Den förbannade verkligheten.
Som inte lämnar mig i fred.
Den låter sig inte raderas.
Men håll om mig en stund.
Det räcker.




Fri vers av Stardust VIP
Läst 146 gånger
Publicerad 2007-04-06 09:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP