Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljudlösa spår



Bortom tankars ljudlösa spår
vandraren väntar,
från lyktans sken
en hand sträcks ut
till vem
vill du dansa
i silverljus
möt mig
se mig
i lyktans sken




Fri vers av mia.här å nu
Läst 219 gånger
Publicerad 2007-04-06 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mia.här å nu
mia.här å nu