Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skönsjungande juvel

 

 

Vill att du ska

hålla min hand

Föra mig till land

Vandra med mig.....

på vår egen gyllene

strand

 

~uppbyggd av tårar och sorg~

 

Där tårarna blev till guld

och sorgen till sand

 

Sitter på klippan

med vingar utav glas

Luften gjord av bomull

skyddas  från att gå i kras

~och~

livet når nu en helt

ny fas

 

I hjärta fyllt

av gnistrande diamanter

Juvelpyntad kärleksnatt

Änglars skönsjungande

kristallprydda vingsus

Bjuder mig

den vackraste

skatt

 

Dig 




Fri vers av nettizen
Läst 250 gånger
Publicerad 2007-04-06 11:50



Bookmark and Share


  sabina stark
Bjuder mig den vackraste skatt dig.. Så vacker text.
2007-04-06

    Lindizz
Jätte bra skrivet, fint !!
2007-04-06
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen