Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hjärtat är en märklig varelse


twilight








jag föreställer mig döden som en strand
en plats

bortom mig själv


med svarta klippor som river hål i vinden

ger oss alla
en ny chans









och du säger att du föreställer dig döden
som
ett ständigt fallande


ett regn, kanske
fast inuti


som slutligen släcker tändstickorna

som är våra kroppar












och vi strävade
efter den totala friheten, men fortfarande

inneslutna i våra rum


sökte en explosion att ta form
i våra händer









och vi försökte lämna en öde strand
en plats
bakom oss,


det förbrukade landskapet
de brända åkrarna



de frusna ögonblicken













och jag önskar oss
en strand

ett regn

ett fall



som aldrig lämnar oss så oerhört ensamma igen

som vi är nu, syster










Fri vers av Robert W
Läst 477 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-07-18 02:11



Bookmark and Share


    magnolia
Håller med felstavad...
Man märker naturligtvis att det är du som skriver då du har ditt speciella robert kännetecken i att skriva fast denna var mjukare och det gillar jag:)

gillar även när du skriver hårt och ärligt pang på som du brukar men denna visar ätt du även bemästrar konsten att beskriva känslan och förmedla på etyt enkelt och avskalat sätt...

Bra/ Carro
2007-07-18

  Tove Meyer VIP
känns som om du och jag är lite inne på samma tema just nu. det här är vckert robert, jag skulle fortfarande kunna säga att det var du som skrivit det om jag inte visste, dock med en varsammare hand än vanligt.
2007-07-18

  Ms Lovecraft
I ett halvtaskigt försök till konstruktiv kritik så vill jag lyfta fram ingressen som pricken över i:t
men påpeka att tilltalet i slutet egentligen är överflödigt.
Däremellan flyter texten fram i goda portioner. Du har ju känslan.
2007-07-18

  Johan Pollnow
Det här var riktigt schsysst, skapar en riktigt intim stämning, tyckte speciellt om


som slutligen släcker tändstickorna

som är våra kroppar

det enda som jag kunde vilja ha bort är underrubriken, det där med \" hjärtat är en märklig varelse \"
2007-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Robert W
Robert W