Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur går det ihop ?


Vill vara speciell som alla andra

Jag ser nog
alla vill ha samma, lika....
likriktning
ytlighet
förenkling
få nyanser och detaljer

Vi söker djup
men skyr hemlighetens mörker
Vi försöker vara som andra
men vill inte komma andra för nära
Förgrovning och överdrifter i språk och livsstilar
men samtidigt förenkling, ytlighet och likriktning

Vi vill handla billigt och ha hög lön
Vi månar våra rättigheter
men har inget intresse av att ta ansvar
inte ens för oss själva

Vi är bortskämda


Ja, världen är utslätad och hal som såpa
och jag är ett glas av kristall
fyllt med ord som ingen törs smaka
om sanning så isande kall


Vi måste kämpa mot utslätningen
Eller hur?




Övriga genrer av Lilmarie Mellberg
Läst 234 gånger
Publicerad 2007-04-06 16:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilmarie Mellberg
Lilmarie Mellberg