Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Mina händer längtar

vill känna varsamt

smeka sakta

röra vid


Själv vill jag bli berörd




Fri vers av Lilmarie Mellberg
Läst 426 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-01 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilmarie Mellberg
Lilmarie Mellberg