Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förgyllt

 

 

Ängels förgyllda glasvingar

sprider diamantbeströdda

pärlor omkring

 

Ett bultande hjärta 

med stort innehåll

Rymmer kärleken till

dig

utan förbehåll

 

En vacker saga

längs romantikens stig

Upphör aldrig fascinera

sin förmåga att vara

innerlig

 

och

 

föränderligt

oföränderlig 

 




Fri vers av nettizen
Läst 223 gånger
Publicerad 2007-04-06 21:14



Bookmark and Share


    sunnanvind
Skimrande vackert om innerlig kärlek!
2007-04-06
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen