Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vårvackra i sin skyddande gläntas famn..


vårprimöra lockelser


sökte hon sina färger av himmelsvidder

blånande

aftonsolars rosenrödaste skiften

vårlika

tillbjuder sina pistilla lockelser

ståndare

sina nyspruckna knoppars oskulder
längtans grönskor
vandrade hennes vårväckta känslor

kjolkorta

sökte hennes varsamma händer
berörde med tvekans ögonblickar

fridlysta

plockade hon... en... av vårens primörer
ögonsmekte buketter av lystnader

lövnära

till sin älskandes fägnad

den enda




Fri vers av Ronny Berk
Läst 248 gånger
Publicerad 2007-04-07 13:29



Bookmark and Share


    Maria Malm
Hon kunde inte låta bli hon heller..gillade även formen på dikten, inte \"bara\" innehållet.
2007-04-07

  nettizen
Kan inte annat än att .... leeeeeeeeee

*applåder*
2007-04-07

    Bim
..blir leende som när man njuter,-vackraste hyllningen till våren har du åstadkommit!Tack för läsningen.Bim
2007-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk